BOEKEN? KEI EASY!
RESERVEER JE WORKOUT!

Je kan al je favoriete KILLERBODY Workouts gewoon online boeken

Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail. Voor de workout krijg je ook nog een reminder in je mailbox en voor de les nog een sms. Heb je gereserveerd maar kan je niet komen? Annuleer dan je les. Let op als je afzegt binnen minder dan vier uur voor de les, ben je een beurt kwijt (dan mag je 10 euro in de "drankenpot" steken, zo maken we het nog leuk ;-).

Waarom afzeggen? Workouten is veel toffer! Hieronder kan je zien welke les wanneer doorgaat. Door op de les te klikken kan je ook makkelijk inschrijven!

Zit de les van je voorkeur vol? Meld je dan aan voor de reservelijst. Stuur een mail naar info@studiom-antwerp.be, in het onderwerp van de mail vermeld je welke workout, datum, het uur van de les en je naam.

Prijzen workouts

1 beurt - 15 euro

10 beurtenkaart - 110 euro (5 maanden geldig)

20 beurtenkaart - 199 euro (10 maanden geldig)

Abonnement 3 maand onbeperkt - 264 euro

Abonnement 1 jaar onbeperkt - 825 euro

Een beurtenkaart & abonnement zijn persoonlijk en op naam!
Met je abonnement heb je onbeperkte toegang tot elke les naar keuze gedurende een periode van 3 maanden of een jaar. Er worden geen terugbetalingen gedaan van kaarten of abonnementen.

Het uurrooster kan altijd aangepast worden. Dit wordt altijd verwittigd via nieuwsbrief en social media. Leden van Studio M worden ook op de hoogte gebracht via sms.

Let op: Er is geen bankcontact in dit oude gezellige pand!!

Niveau

Van beginners tot gevorderen. Voor vrouwen en mannen! Je kan altijd inspringen! Als je blessures hebt of zwanger bent, laat dit dan op voorhand weten, zodat ik aangepaste oefeningen of tips kan geven.

Voor tijdens het sporten
Wat breng ik mee?

Breng je eigen matje mee. Heb je er geen? Je kan er in de Studio één kopen voor €25.  Breng zeker een handdoek & water meeYoga & Perfect Body is op blote voeten. De andere lessen zijn met je schoenen aan. Breng dus propere sportschoenen mee. Kledij waar je comfy in bent en waarin je makkelijk kan bewegen.