Meet Maaike

"Het leven is een feest, je moet alleen wel zelf de slingers ophangen"
A bit cuckoo in the head
The woman behind the studio

Momenteel zit ik al 29 jaar in het vak van Workouts & Choreografie!In Workouts geef ik verschillende stijlen zoals Happyoga, Vinyasa, Traditional Integral Yoga, Stretching, Boxing, Detoxburn, HIT, Bootcamp, Strakke Body(BBB), Perfect Body (pilates), Danceparty, 50 ies Dance, Afro Dance, Latin Salsa, Zumba, Drums alive, Step, Hiphop, Jazz, Ballet en Modern.Als 5-jarige ben ik beginnen dansen en dit is nooit gestopt! Met dank aan mijn mamsi! Het begon met ballet (12 jaar bij Francoise Delvaulx) en jazz (10 jaar bij Maggi Toussaint). Zo kwam ik als tiener terecht in de danscompany "Arabeska" olv Maggi. Ik ben deze 2 juffen nog altijd dankbaar voor alles wat ze mij geleerd hebben! Op mijn 17de leerde ik alles rond Hip Hop kennen, er ging een nieuwe wereld open! Buiten mijn studies aan St Godelieve, Economische - Wiskunde was ik altijd aan het dansen....

Van toegepaste economie naar Hedendaagse dans
Unstoppable

Na het humaniora werd ik toegelaten aan het HIDD (Hoger instituut voor Dans en Danspedagogie) waar ik voor hedendaagse dans ben gegaan.

Toen kwam er zoveel op mijn pad zodat ik al mijn lesgeefdiploma’s ben gaan halen in 1995, Nederland. Wat was ik trots toen ik mijn "ACE certified" diploma behaalde! Van mijn 20 tot mijn 26 jaar ben ik alle opleidingen in Nederland gaan volgen in alle mogelijke grote genre's die er waren in de Aerobics & Teacher wereld. Mijn Yoga Teacher diploma heb ik behaald bij YAI Yoga Alliance International India.

Van dansgroep tot televisie
Oep den tv!

Op mijn 18 de ben ik naast mijn studies beginnen lesgeven in dans en aerobics. Zo ben ik altijd blijven oefenen en leren om in zoveel mogelijk stijlen te kunnen lesgeven!

In 2001 won ik de “AALO Internationale Presenterprijs” in Nederland en toen is mijn passie voor lesgeven op grote podia begonnen in binnen-en buitenland als Presenter.

In 2009 ben ik bekroond in Nederland, als enige Belgische lesgeefster, met een 2 de plaats als “Beste lesgeefster van het jaar”. Wat een eer als Belg!

21 jaar lang heb ik als zelfstandige de groepslessen, kinderlessen en demoteams aangestuurd in Allround Wellnesscenter Fitopia, buiten al de lessen die ik nog gaf.

13 jaar lang ben ik coach en choreograaf geweest voor meerdere Demoteams die deelnamen aan de Belgische en Europese Hip Hop Kampioenschappen! Vele bekers hebben zij binnengehaald, jammer dat een bekerkast zo lelijk is ;-)

In 1998 heb ik de “Company” opgericht, een getalenteerde jongere en volwassen groep voor modeshows, optredens, events, live muziek optredens…Op 1 juli 2015 was het de geboorte van een nieuwe professionele dansgroep "Les Studiomettes"!!!

Een jaar lang vanaf Juni 2014 ben ik het gezicht geweest van de “Vlaamse Dance Virtual Training Concepts”. Waarbij VTC 3 maandelijks een DVD maakt, die in 60 Belgische clubs werd afgespeeld. Bij stopzetting van VTC was het de start van iets nieuws!!!!!

Vanaf 1 juni 2015 heb ik 3 jaar lang de "Happiness Workout" op ATV gepresenteerd met mijne Deense Dog Marcel! Check out mijn filmpjes op de site of you tube! Dit werd ook uitgezonden op TV Oost en TV Limburg!

Studio vol happiness, energie & een strakke body!
Studio m!

Op 4 november 2014 heb ik m'n eigen Studio M geopend aan het Park Spoor Noord. Zo blij dat ik ben!!!!!

Een Studio met een enorm huiselijk gevoel, waar we gaan voor Happiness – Energie – Strak!

Al dit is gegroeid uit Passie en Positiviteit en Creativiteit!

Ik vind het na 29 jaar nog altijd fantastisch om mijn eigen workouts te maken en bijpassende muziek te zoeken! Ik steek er enorm veel tijd in, ik wil dat het pareltjes van workouts zijn! Het moet iets zijn waar ik zelf gelukkig van word en dat je ook een goede volledig training geeft! Ja ik hou van creativiteit en maak ook graag keer op keer een eigen creatie! Mijn workouts zijn uniek en zal je nergens in deze vorm vinden! Benieuwd wat jij ervan vindt! :-)

Mijn missie is: Mensen happiness, energie en een strakke body geven!

Get F*cking Happy!

X

Maaike